ZigaForm version 5.5.1

Utastájékoztató Portugália

Úti cél: Portugália, Peniche

Időpont: 2023. június 14-21.

Úti célunk a portugál Peniche, amely Lisszabontól mindössze 100 km-re található Északra. A város kiváltságos természeti környezetben található, félszigetként gyönyörű strandok veszik körül, ezért is népszerű azok körében, akik a portugál kikapcsolódást, felhőtlen életérzést, kiváló gasztronómiát, valamint némi történelmet keresnek.

Helyi valuta: EUR Vízum: nem szükséges

Beutazás: magyar állampolgároknak személyi igazolvánnyal (6 hónapig még érvényesnek kell lenni!)

Kötelező oltás: nincs

Ivóvíz: iható

Telefonálás, internet: Roaming

ATM, pénzváltás: szinten mindenhol van lehetőség kártyával fizetni, de érdemes némi készpénzt hozni, nem túl nagy címletekben. A nagy címletek átváltása helyenként bonyolult lehet.

Költségek: Attól függően, hogy melyik csomagot választottad, változik a túra ára.

Honlapunkon megtalálod a csomagokat: https://www.theparadiseproject.hu/portugalia

A repülőjegy árát és a biztosítást a csomagok nem tartalmazzák.

Foglalás: A helyed úgy tudod biztosítani, ha a részvételi díj 40%-át foglalóként befizeted az alábbi számlaszámra:

Cégnév: Volmer Tours Kft. Bankszámlaszáma: 11737076-23730746 Számlavezető Bank neve: OTP Bank Közlemény: Paradise Project Portugália MKEH engedélyszám: U-001930

A részvételi díjból fennmaradó összeget az utazás kezdő időpontját megelőző 30. napig kell befizetned a fenti bankszámlára. Az utazás kezdő időpontját megelőző 30. napon belül történő jelentkezés esetén a teljes részvételi díjat köteles vagy a jelentkezéssel egyidejűleg befizetni.

Utazással kapcsolatos információk: A repülőjegyet minden résztvevő saját magának veszi. A repülőtérre légkondicionálóval felszerelt transzferautót küldünk érted a turnus indulásának napján, ami egyenesen a szállodához visz. Mivel a csoport nagy része feltehetőleg egyszerre vagy néhány órás eltolódással érkezik, már első este megismerkedhetsz minden résztvevővel. Hazafelé is biztosítunk transzfert a szállástól a repülőtérre.

Költőpénz: igényektől függően napi pár ezer forintos büdzsétől a határ a csillagos ég. A magyar áraknál kicsit magasabbra számíthatsz, de ha nem mindig étteremben tervezel enni, akkor féken tarthatod a költségeidet😊

Programok: Június 14-én este vendégünk vagy egy welcome grill vacsorára, amit a projekt résztvevőivel közösen készítünk és fogyasztunk el. Itt egy rövid orientációs előadás keretében megosztunk veletek minden fontos és hasznos infót a túrával kapcsolatban. Másnap közösen reggelizünk, majd részletesen átbeszéljük a tervet, amit a ti igényeteknek megfelelően alakítunk. A napok többsége nem strukturált, annyira veszed ki a részed a programokból, amennyire szeretnéd, de mindig lesz lehetőséged csatlakozni hozzánk, bárhol is legyünk épp. Legtöbbször a szállás közösségi terében dolgozunk, délután lemegyünk a tengerpartra, esetleg jógázni vagy szörfözni, este pedig beülünk valahová vacsorázni, vagy ha ahhoz van kedvünk, akkor elmegyünk bulizni. A strukturálatlan időbe szakmai és kulturális programok csatlakoznak, naponta átlagosan egy. Fontos, hogy a programok sosem fedik egymást, azaz nem maradsz le soha semmiről, hacsak nem éppen ez a szándékod.

Szakmai programok magyar nyelven: Tartalommarketing a gyakorlatban
Mire jó a tartalommarketing, mennyi idő után lehet vele eredményeket elérni, és pontosan mit? Szövegírás, blog, vlog, podcast, közösségi média, YouTube: ezekről mind szó lesz. Megtanulod a legjobb praktikákat és best practiseket, és egy komplett tartalommarketing tervvel térsz haza.
Előadó: Matykó Noémi

Social media fotózás
Álló vagy fekvő? Milyen szögből? Milyen fényekkel? Hogyan tudod a legnagyobb hatékonyságot elérni a képeiddel? Mi szerepeljen a képeiden, ha hatást akarsz gyakorolni a célcsoportodra? És hogyan lehet mindezt egy mobillal megvalósítani? Az oktatáson minden kérdésre választ kapsz.
Előadó: Magyar László

Vállalkozói kerekasztal
Egy vezetett beszélgetés során a legfontosabb vállalkozói kérdéseket vitatjuk meg. Gyakorló vállalkozók osztják meg tapasztalataikat a legszebb és legnehezebb pillanatokról. Szó lesz a vállalkozásindításról, a stresszkezelésről, kiégéskezelésről, különböző válságstratégiákról, üzleti modellekről, és a piszkos anyagiakról is.

A szakmai programok minden résztvevő számára elérhetőek, függetlenül attól, hogy melyik csomagot választottad.

Kirándulások: Egész napos kirándulás Lisszabonba Egész napos kirándulás Sintrába Fél napos kiruccanás Nazaréba A programok pontos időpontjáról az indulás előtt pár héttel tudunk részletes tájékoztatást adni.

Egyéb tudnivalók: Utasbiztosítást neked kell kötni, nem ajánljuk, hogy elindulj nélküle. Eurót itthon válts, méghozzá annyit, amennyi költőpénzre szükséged lesz kint.

Pénzváltásra a hivatalos pénzváltókat és bankokat ajánljuk.

Amit feltétlenül hozz magaddal: • magas faktorszámú naptejet, mert itt akár 5 perc alatt leéghetsz • szúnyogriasztó spray-t • konnektorba dugható szúnyogriasztót a szobába • kalapot vagy sapkát az erős napsugárzás ellen • készpénzt – (EUR) • kényelmes cipőt, szandált vagy papucsot és persze fürdőruhát • pamutból és lenből készült ruhákat. A műszálasokat hagyd otthon, nem fogod jól érezni magad bennük • munkaeszközeidet • gyógyszereket (fájdalomcsillapító, krém leégésre és rovarcsípésre, gyomorfertőtlenítő, torokfertőtlenítő, sebtapasz, allergiagyógyszerek – ha szükséges)