ZigaForm version 5.5.1

A következő, februári Bali-túránk spirituálisabb irányt vesz, mint az eddigiek, mivel meditációs workshopokkal is készülünk Nektek. Ugyanis azt láttuk az eddigi útjainkon – valamint a mindennapokban, a kollégáinkon és az ügyfeleinken is -, hogy azok a vállalkozók, akik egész évben arra koncentrálnak, hogy a vállalkozásuk minél sikeresebb legyen, hajlamosak elhanyagolni a mentális és lelki egészségüket. Pedig minden vállalkozó életében nagy szükség van a töltődésre, a kikapcsolásra és a gondolatok tisztítására. Ez a felismerés hívta életre az új workshopot, amit egy tapasztalt meditációs coach – és nem mellesleg sikeres üzletember – fog tartani. Ismerjétek meg Gábort!

A ProPokerBacking alapítója, Kuminecz Gábor hosszú utat járt be az elmúlt években. A 2012-ben alapított, online pókerjátékos-menedzsmenttel és oktatással foglalkozó vállalkozás hobbiból nőtt hirtelen nagyon nagyra. Három játékossal indultak 7 évvel ezelőtt, mostanra több mint 200-an játszanak ProPokerBacking színekben világszerte. A Spin&Go pókerben piacvezetők, ebben a műfajban a valaha volt legnagyobb magyar nyeremény is az ő játékosukhoz kötődik. Gábor a cégben befektetőként, tulajdonosként és pénzügyi vezetőként van jelen, mostanra azonban idejének kisebb részét teszi ki ez a tevékenység.

Kuminecz Gábor
Kuminecz Gábor

Miután részt vett a The Paradise Project januári túráján, tavasszal úgy döntött, hogy kiköltözik Balira, és persze azonnal magával ragadta a sziget varázsa, a helyi kultúra sokszínűsége és a trópusi vibe. Rátalált a meditációra, ami sokat segített neki leküzdeni a munkájával járó stresszt. Ahogy egyre mélyebbre ásta magát a különböző meditációs technikákban, rájött, hogy komolyabban is szeretne foglalkozni ezzel a tevékenységgel, ami annyit segít neki. Több alkalommal részt vett az idegtudománnyal foglalkozó Dr. Joe Dispenza workshopjain, és az ismert jógitól, Punnu Singh Wasu-tól is személyesen tanult. Utóbbinál szerezte meg a meditációs coach képesítést, amit azóta arra használ, hogy másoknak segítsen elsajátítani a leghatékonyabb meditációs technikákat.

„Nagyon sok embert látok magam körül, akik megrekedve érzik magukat, gyakran eluralkodnak rajtuk a negatív érzelmek és nem látják, hogy miként tudnának ezen változtatni. A meditáció egy remek eszköz arra, hogy észrevegyünk az agyunkon sűrűn átfutó káros mintákat, amik aztán meghatározzák a hangulatunkat és a munkákra is hatást gyakorol. Némi gyakorlás után ez a mindennapi életünkben is változásokat fog eredményezni és hozzásegít egy teljesebb, minőségibb élethez és jobb emberi kapcsolatokhoz.” – vallja Gábor.

Ha szívesen megismernéd azokat a meditációs technikákat, amelyek segítenek könnyebben venni a hétköznapi akadályokat, akkor tarts velünk februárban Balira! Az útról minden infót megtalálsz ITT.