ZigaForm version 5.5.1

The Paradise Project

Utazás. Munka. Kapcsolatépítés.

Jelentkezem

Ismerj meg minket közelebbről

Kik vagyunk?

Vállalkozók vagyunk, barátok és szenvedélyes utazók. 8+ év online marketing és PR tapasztalattal a hátunk mögött úgy döntöttünk, hogy nemcsak budapesti irodánkból szeretnénk csinálni azt, amit egyébként imádunk, hanem megfogjuk a munkánkat és elvisszük egy olyan helyre, ami feltölt, inspirál és kimozdít a komfortzónánkból.

A festői Balira esett a választásunk, mivel rendelkezik mindennel, amire egy feltöltődni vágyó menedzsernek, startuppernek vagy digitális nomádnak szüksége van: inspiráló közösség, mindennel felszerelt coworking iroda, napfény, tenger, különleges atmoszféra és hihetetlenül gazdag kultúra – kell ennél több?

Gál Éva Laura
Kommunikációs és PR tanácsadó

Laura karrierjét marketingesként kezdte hazai és külföldi kkv-knál és multiknál, többek között Indiában és Srí Lankán is szerzett munkatapasztalatot. Ezzel párhuzamosan szabadúszó újságíróként gazdasági és lifestyle magazinoknak írt, cikkeivel találkozhattál például a HVG-ben, a Figyelőben, az Éva magazinban és a Marie Claireben is. Három éve kommunikációs tanácsadóként dolgozik azon, hogy ügyfelei történetei minél nagyobb médianyilvánosságot kapjanak. Minden ügyfél esetében a legerősebb storytelling faktort keresi, mert meg van győződve afelől, hogy a hiteles és érdekes sztorik képesek leghatékonyabban megszólítani az embereket. Ügyfelei rendszeresen szerepelnek a legnagyobb elérésű hazai médiumokban.

“Két dolog inspirál leginkább: az utazás és a jó történetek. A The Paradise Project ötvözi e kettőt, ezért is imádom már az első perctől fogva. A Project összehozza a különböző kultúrájú embereket, szakmailag fejleszti és inspirálja őket, ennél jobb kombinációt pedig el sem tudok képzelni.”

Matykó Noémi
A Chiro Marketing ügyvezetője és a Livia Lippi magyarországi márkatulajdonosa.

Noémi 8 éve dolgozik online marketing területen, saját ügynökségében több mint 100 ügyfélnek segített kialakítani szuper marketing stratégiát vagy menedzselni Adwords, Facebook hirdetéseit.

“Két szenvedélyem van: a marketing és az utazás. A marketingnek már régóta hódolok az ügynökség keretein belül: sosem éreztem munkának azt, amit csinálok. Mindig olyan dolgokkal foglalkoztam szívesen, amik izgalmasak voltak számomra, és hobbiként tekintettem rájuk. Az utazás is ilyen: rajongok az idegen kultúrákért, az érdekes történetekért, a nyitott emberekért, az ízletes ételekért. Szeretek úton lenni, mindegy hogy busszal, repülővel vagy éppen lovaskocsival, mert ilyenkor jönnek az igazán kreatív ötleteim. Számomra az utazás az inspirációt jelenti. Nagyon boldog vagyok, hogy ezt most a The Paradise Projecten keresztül másokkal is megoszthatom”.

Utazás. Munka. Kapcsolatépítés.

Volmer-Tours Kft.
Mosonmagyaróvár, Timföldgyári utca 15. 9200
Adószám: HU14114096
Tax number: HU14114096
Bankszámlaszám: 11737076-23730746-00000000
Engedélyszám: U-001930