ZigaForm version 5.5.1

The Paradise Project

Utazás. Munka. Kapcsolatépítés.

Jelentkezem

Örülünk, hogy itt vagy.

Mi az a Paradise Project?

Olyan túrákon vehetsz részt, amelyek kimozdítanak a hétköznapokból: összekötheted a szakmai fejlődést az idegen kultúrák felfedezésével, mindezt egy insipiráló közösségben, távol a fejlett világ zajától.

Gyere velünk Balira és dolgozz saját projektjeiden ott, ahol csak szeretnél: kreatív közösségi irodánkból, a tengerpartról vagy egy függőágyból! Legyen szó saját vállalkozásodról vagy delegált feladatokról, a professzionális workshopok, az idegen kultúra, a változatos közösség és a szokatlan környezet garantáltan hatalmas energiát ad majd személyes és szakmai céljaid eléréséhez.

Amit kapsz: közösségi irodát szupergyors wifivel, inspiráló közösséget, szakmai rendezvényeket, tengerparthoz közeli szállást, isteni reggelit, és kirándulásokat. Mindezt annyiért, amennyit amúgy is elköltenél egy ugyanilyen hosszú utazásra.

Néhány nyomós ok.

Miért érdemes velünk utaznod?

Összeszedtünk pár érvet arra, hogy miért lesz életed nagy kalandja, ha velünk jössz.

Inspiráló közeg

Hozzád hasonló nyitott, intelligens fiúk, lányok, akik nem félnek kilépni a komfortzónájukból.

Közös programok

Welcome vacsora, kirándulások, bulik, szörf, jóga, meditáció. És ez még nem minden!

Meseszép helyszín

Tengerpart, pálmafák, koktélok, naplementék, zöldellő rizsföldek és barátságos helyiek.

Szakmai fejlődés

Tapasztalt online marketing és PR specialisták adnak a kezedbe azonnal alkalmazható, gyakorlati tudást.

Coworking iroda, gyors wifi

Nem csak nyaralni megyünk, ezért biztosítunk mindent a zavartalan munkavégzéshez.

Nemzetközi networking

Nemzetközi startupperekkel ismerkedhetsz meg, és meghallgathatod a sikerhez vezető útról szóló történeteiket is.

Ismerj meg bennünket.

Kik vagyunk?

Vállalkozók vagyunk, barátok és szenvedélyes utazók. 8+ év online marketing és PR tapasztalattal a hátunk mögött úgy döntöttünk, hogy nemcsak budapesti irodánkból szeretnénk csinálni azt, amit egyébként imádunk, hanem megfogjuk a munkánkat és elvisszük egy olyan helyre, ami feltölt, inspirál és kimozdít a komfortzónánkból.

A festői Balira esett a választásunk, mivel rendelkezik mindennel, amire egy feltöltődni vágyó menedzsernek, startuppernek vagy digitális nomádnak szüksége van: inspiráló közösség, mindennel felszerelt coworking iroda, napfény, tenger, különleges atmoszféra és hihetetlenül gazdag kultúra – kell ennél több?

  • 20+ közös projekt 30% 30%
  • 52 000 EGYÜTT MEGTETT MÉRFÖLD 90% 90%
  • 300 ÓRA BRAINSTORMING 50% 50%
  • 8 HELYI PARTNER 70% 70%

Veled lesz teljes

Utazz velünk Balira

Gyere velünk Balira és dolgozz saját projektjeiden ott, ahol csak szeretnél: kreatív közösségi irodánkból, a tengerpartról vagy egy függőágyból! Legyen szó saját vállalkozásodról vagy delegált feladatokról, az idegen kultúra, a változatos közösség és a szokatlan környezet garantáltan hatalmas energiát ad majd személyes és szakmai céljaid eléréséhez.

Ideje igent mondanod.

Kinek való ez a coworking tábor?

Ha nyitott vagy, szívesen teremtesz kapcsolatot új emberekkel, szívesen dolgozol irodán kívül is, akkor NEKED! A fejlődő országokba való utazás számtalan izgalmas kalanddal és néha kihívással jár, amihez kell némi lazaság. Lépj ki a komfortzónádból, engedd el az elvárásokat, a megfelelési kényszert, és add át magad az élményeknek, az embereknek. Ha képes vagy erre, garantáljuk, hogy életed egyik legmeghatározóbb, legfantasztikusabb élményével távozol.

 

5 kikapcsolódás-ötlet pihenős nyaralásra

5 kikapcsolódás-ötlet pihenős nyaralásra

Tombol a nyár, így nem csoda, hogy egyre többen kelünk útra, hogy kipihenjünk a mindennapok fáradalmait. Hogy egy picit elszakadjunk az irodai gondoktól, a szaladó háztartástól és távoli tájakon töltődjünk fel energiával. Legújabb blogbejegyzésünkben olyan tippeket...

bővebben
Költségtervezés a nyaralás alatt

Költségtervezés a nyaralás alatt

Ha a 2020-as nyaralásodon (vagy teleléseden) gondolkodsz, fontos, hogy a költségtervezés is kiemelt szerepet kapjon. Egy utazás alatt könnyedén elszaladhat a gondtalan nyaralóval a ló: itt egy kiadós vacsora, ott egy elmaradhatatlan szuvenír, és máris jóval vékonyabb...

bővebben

Kérdésed van?

Írj nekünk!

Ha kérdésed van, ne habozz feltenni, 1 munkanapon belül válaszolunk.

Noémi: +36 70 930 6779
Laura: +36 70 459 3306

Email: hello@theparadiseproject.hu

Utazás. Munka. Kapcsolatépítés.

Volmer-Tours Kft.
Mosonmagyaróvár, Timföldgyári utca 15. 9200
Adószám: HU14114096
Tax number: HU14114096
Bankszámlaszám: 11737076-23730746-00000000
Engedélyszám: U-001930